Hirdetés

Hírek a repülés világából

A repüléssel kapcsolatos cikkek gyűjteménye 2010. november 21-től.

Friss topikok

Reklám

Hirdetés

A műsorvezető jó ideig titkolta viszonyát a nyuszilánnyal, de most a tettenérés vallomásra kényszerítette. A reptéri leleplezéskor cifra szitkokat szórt az egykori villalakó.

 

Vidáman lépett ki Dundika a Ferihegyi repülőtér egyes termináljának forgóajtaján, kis fekete bőröndöt húzott maga után, mögötte Majka csini rózsaszín koffert vonszolt. Az egyik fapados légitársaság Barcelonába tartó járatához igyekeztek tegnap hajnali öt óra körül. A korai időpont ellenére kisimultan, tekintetükben az utazás boldog izgalmával érkeztek a reptérre, de a váróterembe lépve elkomorultak. Majka nemtudta, és nem is akarta leplezni meglepetését, amikor meglátta fotóriporterünket, és rájött, hogy többé nem ködösíthet, ha arról kérdezik, milyen kapcsolat fűzi Dundikához. Láthatóan átvillant az agyán néhány lehetőség, hogy miként reagáljon a váratlan helyzetre, végül a legegyszerűbb mellett döntött: válogatott szitkokkal köszöntötte a Bors munkatársait.
– Ti meg mi a f...t kerestek itt? – demonstrálta nyelvünk gazdagságát az egykori valósághős. – Honnan tudtátok, hogy jövünk? – kérdezte, majd nyomdafestéket nem tűrő szavakkal írta le, hol látná szívesen a Bors munkatársait. Kérdésünk, hogy miért titkolják kapcsolatukat, csak olaj volt a tűzre.
– Azért, mert senkinek semmi köze nincs ahhoz, hogy mi együtt vagyunk! – üvöltötte a TV2 Ezek megőrültek című show-jának műsorvezetője, akit Dundika meg sem próbált csitítani.
A pár füstölögve állt be a csekkolásra váró sorba, ahonnan időnként aggódva sandított hátra, azt kémlelve, hogy a Bors munkatársai még mindig figyelik-e. Végül eltűntek a reptéri váróban, hogy elinduljanak a felhőtlen pihenést ígérő Barcelonába, ahol végre felszabadultan turbékolhatnak.

 

Címkék: budapest bulvár repülőtér fapados légitársaság wizzair

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://repuleshirek.blog.hu/api/trackback/id/tr242637705

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gitta81 2011.02.05. 15:13:21

Majka kivel nem volt még?
süti beállítások módosítása