Hirdetés

Hírek a repülés világából

A repüléssel kapcsolatos cikkek gyűjteménye 2010. november 21-től.

Friss topikok

Reklám

Hirdetés

A HungaroControl Magyar Légiforgalmi Szolgálat Zrt. márciusban teszi le az új, 11 milliárd forint beruházást jelentő irányító központ alapkövét - közölte Szepessy Kornél, a HungaroControl elnök-vezérigazgatója. A 2012-re elkészülő beruházáshoz az Európai Unió közel 6 millió euró támogatást ad a TEN-T program keretében, a többit saját forrásból fedezi a HungaroControl.


Schváb Zoltán, a HungaroControl felügyelőbizottságának elnöke, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium helyettes államtitkára elmondta: az átfogó közlekedési stratégia 2013-ra készül el. Az ezen belül készülő légügyi stratégia a légi iparág mellett bekapcsolja az ipar és az oktatás szereplőit is. Ez várhatóan már az idén kész, és folyik a légiközlekedési stratégia kidolgozása is.

Címkék: repülőtér légiközlekedés légiirányítók

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://repuleshirek.blog.hu/api/trackback/id/tr982697316

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása