Hirdetés

Hírek a repülés világából

A repüléssel kapcsolatos cikkek gyűjteménye 2010. november 21-től.

Friss topikok

Reklám

Hirdetés

Négyen életüket vesztették abban a repülőgépszerencsétlenségben ami ma történt Kijev közelében. A baleset okairól egyelőre semmit sem tudni - tájékoztatottt a Gazeta hírújság.

Az ukrán Nemzetközi Légiközlekedési Központ egyik kétmotoros Tecnam P2006 típusú, oktatási célra szolgáló repülőgépe gyakorlórepülés közben zuhant le. Fedélzetén négyen tartózkodtak. Közülük hármat már sikerült azonosítani. Ketten az ukrán légierő ezredesi rangban szolgáló pilótiái, egyikük pedig civil. A gép a becsapódás után kigyulladt, így esély sem volt az esetleges túlélők kimentésére. A gép lezuhanásának okai egyelőre ismeretlenek. A műszaki hiba fellépése viszont valószínűtlennek tűnik, ugyanis a gépet 2010-ben gyártották és a legutóbbi átvizsgálása során semmilyen rendellenességet nem észleltek rajta.

Címkék: szerencsétlenség kisrepülő

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://repuleshirek.blog.hu/api/trackback/id/tr462737886

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása