Hirdetés

Hírek a repülés világából

A repüléssel kapcsolatos cikkek gyűjteménye 2010. november 21-től.

Friss topikok

Reklám

Hirdetés

Az amerikai hatóságok őrizetbe vettek egy amerikai férfit, miután berobbantak a bőröndjében lévő lőszer gyutacsok, miközben a rakodómunkások foglalkoztak a csomaggal. A robbanó bőröndtől senki sem sérült meg. A bőrönd tulajdonosa ellen veszélyes anyagok szállítása miatt emeltek vádat.

Az FBI közlése szerint a 37 éves férfi több száz lőszergyutacsot szállított a bőröndjében. A lőszerekben lévő lőpor akkor robbant be, amikor az egyik rakodómunkás a földre rakta a táskát. A hatóságok szerint az egyik gyutacs berobbanása okozott láncreakciót. Az amerikai közlekedésbiztonsági hatóság (TSA) közlése szerint senki sem sérült meg.
A bőrönd tulajdonosát őrizetbe vették az eset után. A férfi Bostonból repült volna Jamaikába, Miamin keresztül. A férfi ellen veszélyes anyagok szállítása miatt emeltek vádat, és akár öt évig terjedő börtönbüntetésre is ítélhetik, ha bűnösnek találják.

Címkék: biztonság esemény repülőtér légiközlekedés

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://repuleshirek.blog.hu/api/trackback/id/tr52545991

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása